stryktipset logo

Stryktipset, sedan 1934

Att spela på stryktipset är här i Sverige något som förgyller tillvaron hos alla fotbollsfrälsta varje vecka. För en som inte är så intresserad så är det helt ointressant vilka lag som vinner den veckan. Men för en som är en inbiten tippare så är det lika mycket en hobby som spänningen att kanske vinna ett par kronor om man har tur. Följer man flitigt med i sportnyheterna på vad som händer så är det självklart lättare att tippa en rad. Man vet vilka lag som är i bra form och vilka som sliter för tillfället.

Det är inte svårt att tippa och dom klassiska 1 X 2 är för många det enda sättet att tippa fotboll. Visst kan man satsa en krona eller två på bara en match. Men vad är spänningen i det? Ända sedan starten i 1934 har många tippat varje vecka. Förr så gick man och hämtade kupongerna i kiosker och affärer. Idag så går det lika fint att spela på internet och det är för dom som bor långt ifrån en spelkiosk en stor fördel.

Varför är då stryktipset det bästa sättet att tippa fotboll? Ja här i Sverige så är det nog för att det delvis är en tradition. Och det finns massor av information till kommande spel både i tidningar, på nätet och på tv. Stryktipset är inte bara ett sätt att spela, det är ett intresse, och för många en meningsfylld fritid. Är man fotbollsintresserad så är stryktipset det spel som kompletterar fotbollen bäst om man vill satsa ett par kronor. Man spelar inte bara på en match utan flera, det säger allt.