Chans till 1 miljard kronor med Betstars Challenge!

Vad skulle du göra med en miljard kronor? Kanske är den summan så astronomisk, obegripligt stor och orimlig att det inte ens går att komma på någonting man skulle kunna lägga så mycket pengar på. Men, under sommarens stora fotbollsfest i vårt grannland i öst, Ryssland, har du chansen att kamma hem en vinstpeng på just en miljard kronor genom Betstars Challange! Faktum är att det hela är väldigt enkelt, vill du vara med i kampen om miljarden ska du surfa in på Betstars!

Så här går det till

Det du behöver göra för att vara med i tävlingen är inte mycket mer än att tippa alla matcher i VM. Det gäller då alla gruppspelsmatcher, åttondelarna, kvartarna, semifinalerna och tillslut tippa en vinnare i VM-finalen 2018. I tipset gäller inte resultat, utan endast 1×2.

För att delta i tävlingen uppställs ett antal olika krav:

• Du ska vara minst 18 år och bosatt i Storbritannien, Danmark, Finland, Norge eller Sverige

• Ha ett konto på Betstars eller någon av Betstars associerade sajter, alternativt skapa ett nytt konto hos Betstars eller någon av de associerade sajterna.

• Placera ditt spel senast den 13 juni

Om just du är ensam kvar på slutet, och alltså har klarat av att sätta alla spel så vinnare korrekt, så innebär det att du har vunnit en miljard kronor. Blir det två eller fler personer som tippas alla matcher rätt kommer samtliga vinnare att dela på vinstsumman.

Kom ihåg, du behöver inte vara en inbiten fotbollssupporter för att delta. En gnutta tur är minst lika viktigt, man vet aldrig vad som händer i ett fotbolls-VM. Ta chansen att bli miljardär, det är inte alltid den chansen kommer upplagd på ett silverfat såsom Betstars har gjort! Lycka till!