Notera att alla kampanjer och bonusar på denna sida inte längre gäller. From 1 januari 2019.

Ishockey i Sverige

En av dem mest populära sporterna

Historiskt sett, så har ishockey spelats i Sverige sedan 1920-talet. Idag finns det svenska spelare utspridda över alla dem större ligorna runt om i världen. Det finns dessutom många svenska talanger, som genom åren har blivit internationellt erkända. Spelare som Peter Forsberg, Henrik och Daniel Sedin, Henrik Zetterberg, Henrik Lundqvist, Nicklas Lidström med många flera.

Sverige som lag kallas Tre Kronor och kvalar dem allra flesta år in till både OS och VM. Det finns sammanfattningsvis många anledningar till att ishockey har blivit en av dem mest populära sporterna i Sverige.

Arenor i Sverige

Eftersom att hockey är så pass populärt och etablerat i Sverige så finns det också många ishockeyhallar runt om i landet. Över 30 stycken av dessa har över 2500 stycken platser tillgängliga för sin publik. Några utav dem största arenorna i Sverige, kan man läsa om i följande lista:

  • Globen – Har 13850 stycken platser, både OS och VM har spelats på denna arena.
  • Malmö Arena – Kan hålla publik på över 12000 personer, och är hemmaplan för Malmö Redhawks som spelar i Swedish Hockey League.
  • Scandinavium – Placerad i Göteborg och har en publikkapacitet på cirka 12000 personer. Arenan är också hemmaplan för Frölunda Bollklubb.

Swedish Hockey League

Denna inhemska liga påbörjades på 1970-talet och och består idag av 14 stycken lag. Ligan, som också förkortas SHL, är den högsta nivån av nationell ishockey för herrar i Sverige.

Det spelas 52 stycken omgångar och ett slutspel med 8 stycken lag. Pokalen som delas ut till vinnarna av turneringen heter Le Mat-pokalen, som också är den officiella bucklan för Sverige Mästerskapen.

stryktipset logo

Stryktipset, sedan 1934

Att spela på stryktipset är här i Sverige något som förgyller tillvaron hos alla fotbollsfrälsta varje vecka. För en som inte är så intresserad så är det helt ointressant vilka lag som vinner den veckan. Men för en som är en inbiten tippare så är det lika mycket en hobby som spänningen att kanske vinna ett par kronor om man har tur. Följer man flitigt med i sportnyheterna på vad som händer så är det självklart lättare att tippa en rad. Man vet vilka lag som är i bra form och vilka som sliter för tillfället.

Det är inte svårt att tippa och dom klassiska 1 X 2 är för många det enda sättet att tippa fotboll. Visst kan man satsa en krona eller två på bara en match. Men vad är spänningen i det? Ända sedan starten i 1934 har många tippat varje vecka. Förr så gick man och hämtade kupongerna i kiosker och affärer. Idag så går det lika fint att spela på internet och det är för dom som bor långt ifrån en spelkiosk en stor fördel.

Varför är då stryktipset det bästa sättet att tippa fotboll? Ja här i Sverige så är det nog för att det delvis är en tradition. Och det finns massor av information till kommande spel både i tidningar, på nätet och på tv. Stryktipset är inte bara ett sätt att spela, det är ett intresse, och för många en meningsfylld fritid. Är man fotbollsintresserad så är stryktipset det spel som kompletterar fotbollen bäst om man vill satsa ett par kronor. Man spelar inte bara på en match utan flera, det säger allt.

Chans till 1 miljard kronor med Betstars Challenge!

Vad skulle du göra med en miljard kronor? Kanske är den summan så astronomisk, obegripligt stor och orimlig att det inte ens går att komma på någonting man skulle kunna lägga så mycket pengar på. Men, under sommarens stora fotbollsfest i vårt grannland i öst, Ryssland, har du chansen att kamma hem en vinstpeng på just en miljard kronor genom Betstars Challange! Faktum är att det hela är väldigt enkelt, vill du vara med i kampen om miljarden ska du surfa in på Betstars!

Så här går det till

Det du behöver göra för att vara med i tävlingen är inte mycket mer än att tippa alla matcher i VM. Det gäller då alla gruppspelsmatcher, åttondelarna, kvartarna, semifinalerna och tillslut tippa en vinnare i VM-finalen 2018. I tipset gäller inte resultat, utan endast 1×2.

För att delta i tävlingen uppställs ett antal olika krav:

• Du ska vara minst 18 år och bosatt i Storbritannien, Danmark, Finland, Norge eller Sverige

• Ha ett konto på Betstars eller någon av Betstars associerade sajter, alternativt skapa ett nytt konto hos Betstars eller någon av de associerade sajterna.

• Placera ditt spel senast den 13 juni

Om just du är ensam kvar på slutet, och alltså har klarat av att sätta alla spel så vinnare korrekt, så innebär det att du har vunnit en miljard kronor. Blir det två eller fler personer som tippas alla matcher rätt kommer samtliga vinnare att dela på vinstsumman.

Kom ihåg, du behöver inte vara en inbiten fotbollssupporter för att delta. En gnutta tur är minst lika viktigt, man vet aldrig vad som händer i ett fotbolls-VM. Ta chansen att bli miljardär, det är inte alltid den chansen kommer upplagd på ett silverfat såsom Betstars har gjort! Lycka till!